Derbide Çarşambaspor Güldü 3-2

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 21. haftasında oynanan ve gol düellosuna sahne olan Samsun derbisinde Çarşambaspor sahasında karşılaştığı Karasamsunspor'u 3-2 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.  

OYUNDA DENGEYİ SAĞLADI
Çarşambaspor, Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta oynanan Samsun derbisinde Çarşambaspor kendi taraftarı önünde Karasamsunspor’la karşılaştı. Mücadeleye iki takımda kontrollü başlarken, konuk ekip Gökhan Yıldırım’ın golü ile 1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi sağlayan Çarşambaspor 20. dakikada Vijdan Aladağ’la eşitliği sağladı (1-1). Beraberlik golünün ardından baskısını arttıran Yeşil-Beyazlı ekipte sahneye Enes Demir çıktı. Enes Demir 30. Dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. 

ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ
Galibiyet golünden sonra kanatlardan yaptığı hücumlarla rakip kalede gol arayan Çarşambaspor, 32. dakikada Burak Tolun’un golü ile farkı ikiye çıkartırken bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci devreye skor avantajı ile başlayan Çarşambaspor’un farkı açma çabaları sonuç vermedi. Çarşambaspor, savunmada açık vermeye başlarken Karasamsunspor, 72. dakikada Gökhan’la farkı bire indirdi (3-1).  Karasamsunspor’un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve ev sahibi ekip derbiden 3-2 galip ayrılan takım oldu.  Zekai ANIL