Derbilerin Galibi Atakum Ve Büyükşehir

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 22. hafta geride kaldı. Samsun'da oynanan çifte derbide Samsun Büyükşehir Belediyespor ile Atakum Belediyespor, haftayı üç puanla tamamlayan takımlar oldu.    

ÇARŞAMBA’DA SERİ SONA ERDİ
BAL 4. Grup 22. haftada Samsun’da çifte derbi heyecanı yaşandı. Günün en kritik maçında Samsun Büyükşehir Belediyespor, Halim Batur sine çim sahada Çarşambaspor’la karbşı karşıya geldi. Mücadeleye iki takımda kontrollü başlarken karşılıklı atakların görüldüğü ilk devrede gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci devreye hızlı başlayan ev sahibi ekip 67. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Çarşambaspor’un beraberlik çabaları sonuç vermedi. Bu sonuçla Yeşil-Beyazlı ekibin yenilmezlik serisi de sona erdi.     

GOL DÜELLOSU ATAKUM’UN
Grupta oynanan diğer Samsun derbisinde ise Karasamsunspor ile Atakum Belediyespor İlkadım suni çim sahada karşılaştı. Maça iyi başlayan Atakum Belediyespor 14. dakikada Taha’nın golü ile 1-0 öne geçti. Karasamsunspor’da Arslan 23. dakikada eşitliği sağladı (1-1). 45’te sahneye çıkan Atakum Belediyespor’da Recep, ilk yarı skorunu belirledi (1-2). Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Karasamsunspor, 69. dakikada Tolga’nın golü ile skora dengeyi getirdi. Atakum Belediyespor, 86. dakikada Gökhan’ın golü ile rakibini 3-2 mağlup etti. Zekai ANIL