Dereci Şampıyonları Ağırladı

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Büyükler Raffa Türkiye Şampiyonası'nda kadın ve erkeklerde önemli derece elde eden Alaçam Bocce takımı sporcularını konuk etti.   

DÖRT GÜN SÜRDÜ
Mersin’de düzenlenen Büyükler Raffa Türkiye Şampiyonası sona erdi. Alaçamspor Bocce Takımı sporcularımızdan Selma Kalanç tek bayanlarda Türkiye ikincisi, Melek Ünlü ve Büşranur Uzun Çift bayanlarda Türkiye üçüncüsü oldu. 21-24 Ocak tarihleri arasında yapılan Gençler Raffa Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Görkem Duran ile Muhammet Furkan Ak’dan sonra büyükler kategorisinde Samsun’a derece yaparak dönen sporcular oldu. 
DERECİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Alaçam Bocce takımı sporcularını İl Müdürlüğü toplantı salonunda ağırlayan Dereci, antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, desteklerinden dolayı İl Müdürü Dereci’ye teşekkür etti. Ziyarette Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Zeynep Aydın Elbir, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan da yer aldı.