Destekli Push Up Bikini Özellikleri Nelerdir?

TAKİP ET

Plaj modası, her yaz daha da gelişirken içimizi kıpır kıpır etmeye devam ediyor. Capcanlı renklerin, iç açıcı desenlerin yer aldığı bu cıvıl cıvıl koleksiyonlar ile deniz ve havuz keyifleri artık çok daha şık.

Plaj şıklığına göz alıcı bir şekilde dahil olmak isterseniz plaj giyimde pek çok bikini modeli sizleri bekliyor. Bunlardan biri olan push up bikini modelleri çoğu kadının favorisi. Plajda kusursuz bir görünüm isteyen her kadının favorisi olacak bu özel modeli gelin, daha yakından inceleyelim.

Destekli Bikini Nedir?

Destekli bikini, tıpkı destekli sütyen gibi balen ve kap içerisinde göğüs yapısına uygun sabit bir sünger bulunduran bikini modelidir. Dolgulu bikini üstü, içerdiği balen ile göğüslerin daha dik durmasını sağlarken, içerisindeki sünger kalıplar sayesinde göğüsler daha hacimli görünür. Hatta bu özel süngerler sebebiyle silikonlu bikini olarak da anılan destekli bikiniler sadece günlük hayatında destekli sütyen tercih eden kadınlar tarafından değil, plajda daha can alıcı bir görüntü elde etmek isteyen tüm kadınlar tarafından tercih edilebilir.

Destekli Bikini Takımı Kimlere Uygundur?

Push up sütyenler, pek çok kadının günlük hayatta tercih ettiği iç çamaşır modellerinden biridir. Günlük hayatta kendisini push up sütyenlerle rahat hisseden kadınlar, plajda da aynı rahatlığı hak ediyorlar. Bu sebeple push up bikini modelleri, destekli sütyen severlerin favorisi oluyor.

Destekli bikini takımlarını genelde göğüslerinin küçüklüğünden muzdarip kadınlar tercih etmektedir. Bu sebeple büyük göğüslü, göğüsleri için toparlayıcı etkiye ihtiyaç duyan kadınlar için pek uygun olmadığını söyleyebiliriz. Ancak plaj giyimde göğüslerinizin daha büyük, daha hacimli durmasını tercih ediyorsanız destekli bikini modelleri sizin için de ideal olacaktır.

Destekli bikini üstlerinin göğüsleri daha hacimli ve büyük göstermekten sonraki bir diğer işlevi ise göğüsleri daha dik göstermesidir. Sarkmış ya da deforme olmuş göğüslerinizi daha dik göstermek isterseniz dolgulu bikini modelleri size yardımcı olacaktır.

Destekli Bikini Modelleri

Destekli bikiniler, diğer bikini modelleri gibi hem tekli hem de takım halinde satılmaktadır. Birkaç farklı takım alıp parçalar arasında değişim yaparak farklı kombinasyonlar oluşturabileceğiniz gibi farklı renk ve desenlere sahip tekli parçalarla kendi, özgün takımlarınızı da oluşturabilirsiniz.

Destekli bikini almaya karar verdiyseniz farklı bikini altı modelleri de karar sürecinizi etkileyebilir. Yüksek belli bikini altları, göbek bölgesinde fazlalık olan kadınlar tarafından tercih edilirken; ipli modeller kalçası geniş kişiler tarafından tercih edilmektedir. Ancak tüm bunların ötesinde önemli olanın zevkiniz olduğunu unutmamalısınız.

Hem destekli bikini modellerinde hem de hayal ettiğiniz diğer bikini modellerinde akla ilk gelen markalardan biri olan Ayyıldız'a bakmadan bikini alışverişi yapmayın. Renk ve desen çeşitliliğiyle her zevke uygun, her vücudun aradığını bulabileceği zengin modelleri arasından siz de hayal ettiğiniz bikiniyi bulabilirsiniz.