DEVA'lı Başkan Türk 'Aday Adayı' Oldu

TAKİP ET

DEVA Partisi'nden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan Av. Kebire Birer Türk, "Ülkemiz ve Samsun'umuz adına ne doğru ise ne faydalı ise altına imza atabilmek için vekaleti sizden talep ediyorum" dedi

DEVA Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde görevinden istifa ederek, partisinden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' oldu.

DEVA Partili Kebire Türk, "Deva Hareketi'ne katılmam benim için çok büyük ve onurlu bir adımdır. Yaklaşık 3 yıl önce çıktığım bu yolda bugün yeni bir adım atmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyim. Siyaset insanlara ve ülkeye hizmet etme makamıdır. Hem ekonomik hem de sosyal çöküş elbette ki; her insan gibi beni de derinden etkilemekte ve üzmektedir. Karamsar havanın dağılması, güneşin tekrar bu güzelim topraklara doğması için bir şeyler yapma isteği beni de siyaset sahnesinin içine çekmiştir" dedi.

VATANSEVER TÜRK KADINIYIM

DEVA Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Kebire Birer Türk, şöyle konuştu;

"Amacım; şehrime ve ülkeme olan borcumu ödemek, kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olmak, tüm çocuklarımızın eşit ve adil eğitim almasını sağlamak, gençlerimize şehirlerinde ve ülkelerinde hayal ettikleri geleceği sağlamak ve destek olmak, insanlarımızın adalete olan inancını geri kazandırmak, önce ahlaklı ve eğitimli nesiller yetiştirebilmek ve tabiki özgür, bağımsız, gelişmiş, liyakat odaklı ve aydın bir vatan inşaa etmek. Bu cümleler bir vatansever Türk kadınının ümidi ve duasıdır."

Feride SEZGİN