DEVA Partili o isim Erdoğan'a desteğini açıkladı

TAKİP ET

DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz 28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini açıkladı. Partisinden istifa etti.

Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açılamada; “Bir yanda Cumhur, bir yanda millet ittifakı. Bir yanda bakıyorsun yapılan onca güzel işler. Bir yanda bakıyorsun iki tane büyükşehir belediye başkanı halkı kandırıyor, yalan konuşuyor. Yazıklar olsun. Ben yolumu çizdim. İkinci turda Cumhur İttifakını destekleyeceğim. Oyumu da Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğim. Beni seven tüm eş, dost, arkadaş ve kardeşlerime Türkiye’nin geleceği ve bekası için Cumhur ittifakına evet diyelim. İnanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan yüzde 53,5 ile yeniden Cumhurbaşkanı olacaktır ”ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz daha sonra bu paylaşımını kaldırdı. Yılmaz bu sabah Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İşte Hasan Yılmaz'ın paylaşımı: