DEVA Partisi İl Başkanı Kebire Birer Türk'ten 'elbise' haberine tepki 

TAKİP ET

DEVA Partisi İl Başkanı Kebire Birer Türk, kendisinin giyimi ile ilgili kaleme alınan habere tepki gösterdi. Türk, "Daha önce nasıl giyiniyorsam şimdide o şekilde giyiniyorum "dedi. 

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA)Samsun İl Başkanı Av.Kebire Birer Türk, kendisinin giyimi ile ilgili kaleme alınan bir habere yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Türk, "Bizler DEVA Partisi olarak bu tarzda yapılan haberlere cevap vermiyoruz. Polemiklerden nemalanan bir parti değiliz ve olmayacağız da "dedi. 

'TALİHSİZ BİR YAZI'

DEVA Partisi İl Başkanı Türk şunları kaydetti; "Bizler gündeme taşıdığımız Samsun sorunları,çözüm önerilerimiz veya birçok alanda açıkladığımız eylem planlarımız ile sahadayız. İsteğimiz de değerli basın mensuplarının bizi bunlar üzerinden incelemesi varsa eleştirilerini ve önerilerini bizimle paylaşıyor olması.
Geçtiğimiz günlerde şahsım adına yapılmış bir yazı okudum. Haber olarak nitelendirmedigim için yazı diyorum. Yazıda benim neredeyse bir yıl önce 'çalınan' Instagram hesabımın arşivinden alınmış bir hikaye kullanılmış. İstanbul ofisimize ait araç içinde seyahat ederken çekilmiş. Bu görüntü kullanılarak sokakta fakir edebiyatı yaptığım fakat aslında lüks ve şatafat düşkünü olduğum yazılmış. Gerçekten bana göre çok talihsiz biryazı.
Benim partim, kadınlarımızı kıyafet seçimlerinden ve bu konudaki tercihleri üzerinden asla değerlendirmiyor "dedi. 

Nazım AKPINAR