DEVA üyeleri can dostları besledi

TAKİP ET

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Türk ve yönetim kurulu üyeleri, kar yağışı nedeniyle beslenme zorluğu çeken can dostlara mama bıraktı. 

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, kırsalda kar yağışı nedeniyle beslenme zorluğu çeken sokak köpeklerine mama bıraktı. DEVA İl Başkanı Kebire Birer Türk, "Bir siyasi parti başkanı olma kimliğinden öte, bir insan ve bir anne olarak herkesi sokaktaki canlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum "dedi. 

AÇ KALIRLARSA ÖLÜRLER 

Türk açıklamasında, "Çünkü kışın köpekler 17 saat, kediler ise 6 saat aç kalırlarsa malesef donarak ölüyorlar. Bu soğuk havalarda sokak hayvanlarımıza sahip çıkalım onlar bize emanet. Hayvan sevgisinin aşılanması, çocukların yetiştirilme şekli ve eğitimle doğrudan ilgilidir. Okullarımızda bu konunun öneminin çocuklarımıza algılatılması, bu dünyanın ve bizlerin onlarsız olamayacağı gerçeğinin öğretilmesi, ailelerin çocuklarına hayvan sevgisini aşılaması gelecekte daha bilinçli ve sevgi dolu bir ilişkinin oluşmasında etkili olacaktır. Onların haklarını her gün korumak ve gözetmek biz insalığın görevidir. Dünyada yanlız değiliz ve bizim gibi diğer canlılarda yaşam hakkına sahipler. Lütfen bu soğuk günlerde onları daha çok hatırlayalım sokağa bırakacağınız bir kap yemek ve bir kap su en az bir canı kurtaracaktır "ifadelerini kullandı. Tolgahan ÇAĞLAR