Devlet Bahçeli'den FETÖ'yle Mücadele ve Ekonomi Eleştirisi: 'Dükkanları ve Evleri Kapatılmalıdır'

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay'ın FETÖ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla ihraç edilen hakim ve savcıların göreve iadesine sert tepki gösterdi. Ayrıca, ekonomik sorunları da FETÖ'ye bağlayarak fiyat anarşistlerini hedef aldı.

Danıştay'ın FETÖ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla ihraç edilen hakim ve savcıların bir bölümüne göreve iade kararı vermesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert bir açıklama yaptı.

Bahçeli, Danıştay'ın kararını eleştirerek, "Danıştay 5. Daire'nin 387 hakim ve savcıya iade eden kararı çok sakıncalıdır, hukuki temeli yoktur." dedi.

Açıklamasında HSK'nın devreye girdiğini ve yeni inceleme başlattığını belirten Bahçeli, Danıştay Genel Kurulu'nda itirazlar yapıldığını ifade etti.

Bahçeli, TBMM'ye sunulan 8. Yargı Paketi'ni hak aramayı güçlendiren ve kişisel veri korumasını içeren bir paket olarak değerlendirerek MHP olarak destekleyeceklerini açıkladı.

FETÖ ile mücadelede 8 ana başlığın yanına 9. başlığı ekleyen Bahçeli, "Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmalıdır." diyerek ekonomik fırsatçıları hedef aldı.

Bahçeli, ekonomik büyümenin dizginlenmesi ve cari dengenin bozulması için el ovuşturanları eleştirerek adaletin bu kişilere ne zaman hesap soracağını sordu.

MHP devlet bahçeli tepki fetö