Devlet Bahçeli'den Nevruz Mesajı: "Yenigün'ün Bin Yıllık Kardeşliğimizin Perçinlenmesini Diliyorum"

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz dolayısıyla önemli bir mesaj yayınladı. Bahçeli, Türk milletinin bin yıllık kardeşliğinin Nevruz ile perçinlendiğini belirterek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk milletinin bin yıllık kardeşliğinin Nevruz ile daha da pekiştiğini ifade etti. Bahçeli'nin mesajı şu şekilde:

"Nevruz, milletimizi ortak amaç ve kaderde buluşturan köklü bir kaynaşma fırsatı olması bakımından bizimdir, bize has kadim bir emanettir. Yakılan Nevruz ateşi muhteşem Türk asırlarının kefili, en canlı görgü tanığı, en sağlam kültürel dokularından birisidir. Bu düşüncelerle Türk milletinin 21 Mart Bahar Bayramı’nı kutluyor, Yenigün’ün bin yıllık kardeşliğimizin perçinlenmesi için tarihi bir eşik olmasını diliyorum."

Bahçeli, Türk milletinin tarih boyunca Nevruz ateşi etrafında bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde yaşadığını vurgulayarak, bu birlikteliğin sonsuza kadar sürmesini temenni ettiğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nevruz mesajı gündem samsunhaber haber Kutlama