Devlet Bahçeli'den Yerel Seçim Sonuçlarına İlk Değerlendirme: MHP Demokratik Mesajı Almış

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "MHP demokratik mesajı almış, seçim sonuçlarının değerlendirmesini yapmak üzere kolları sıvamıştır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, aziz milletin sandık yoluyla verdiği önemli mesajı aldıklarını belirterek, seçim sonuçlarını değerlendirmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Bahçeli'nin yaptığı değerlendirme şu şekilde:

"Egemenlik milletindir, yetki milletindir, siyasi istikrarı ekonomik istikrar ve gelişmişlikle perçinlemek hepimizin ortak sorumluluğudur. 31 Mart seçimlerinde, önümüzdeki beş yılın yerel yöneticileri belirlenmiştir. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın çok cepheli mücadelesine karşılık DEM takviyeli Cumhuriyet Halk Partisi’nin konjonktürel kimi rahatsızlık ve memnuniyetsizlikten istifade ederek sivrildiği açıktır."

Bahçeli ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin görevinin başında olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdikleri desteği yineledi. Bahçeli'nin ifadelerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan devletin başıdır ve MHP'nin desteği arkasındadır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bahçeli in yaptığı değerlendirme MHP Demokratik Mesajı Almış yerel seçim samsun haber siyaset demokrasi gündem haber