Devlet Bahçeli'nin Yüzündeki Morluklarının Nedeni Açıklandı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da oy kullanırken yüzündeki morluklar dikkat çekti. Morlukların sebebi ise Bahçeli'nin birkaç gün önce evinde düşmesi olarak açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler için oy kullanmak üzere Ankara'da sandık başına gitti. Ancak Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı ve "Bahçeli'ye ne oldu?" sorularını beraberinde getirdi.

MHP kaynaklarından alınan bilgilere göre, Bahçeli'nin birkaç gün önce evinde yaşadığı bir düşme sonucu yüzündeki morlukların oluştuğu öğrenildi.

Oy verme işlemi sonrası basına açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milletimiz için, devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin daha önce de omuzunda bir sakatlık yaşadığı ve 17 Mart'ta gerçekleştirilen MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda omuz askısı takarak sahneye çıktığı hatırlatıldı. Bu sakatlığın, omuz burkulması sonucu olduğu ve kendisine geçmiş olsun dileklerinin iletilerek şifa dileyenlerin dualarının kabul edildiği ifade edilmişti.

Devlet Bahçeli in Yüzündeki Morluklarının Nedeni Açıklandı devlet bahçeli evde kaza ankara samsun haber gündem haber