'Devlet tüm İmkanları  Seferber Etmiş Durumda'

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, kentte misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kırcalı, "Devletimiz en kısa sürede yararları sarmak için tüm gücü ile çalışmakta "dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte ilçede misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. AK Partili heyet, ilk olarak depremde hayatını kaybeden Deniz Astsubay Yasin Güvenç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaret, okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve depremde hayatını kaybedenler için yapılan dua ile sona erdi.

DEPREMZEDELERİN 
SORUNLARINI DİNLEDİ 

AK Partili heyet daha sonra Havza ilçesinde misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyarette depremzedeler ile yakından ilgilenen ve tek tek sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, depremin ilk anından itibaren ülkenin seferber olduğunu ve depremin ardından uzun süre deprem bölgesinde olduğunu belirterek, "Ülke olarak çok büyük bir acı içerisindeyiz. Devletimiz en kısa sürede yararları sarmak için tüm gücü ile çalışmakta. İlimizde ise depremden etkilenen afetzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir etmek için tüm kurumlarımız ile birlikte çalışmaktayız. Bu vesile ile yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve afetzede halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle afetler göstermesin.” Dedi.

'BU GÜNLERİ DE 
ATLATACAĞIZ'

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise,  “Yaşadığımız felaketin ardından Havza Kaymakamlığımız ile koordineli olarak yardım tırlarımızı bölgeye ulaştırdık. Yine Havza Belediyesi olarak bölgeye araç ve personel göndererek deprem bölgesine destek olduk ve destek olmaya devam ediyoruz.  Ayrıca ilçemizde misafir ettiğimiz yaklaşık 450 depremzedemizi en iyi şekilde misafir etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz güçlü bir devlet, güçlü bir milletiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri de atlatacağız ”dedi.

Tuğçe GEVŞEK 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte ilçede misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.