Dilan Polat'ın Kayınvalidesi, Yeni Bir İşe Adım Attı: "Bir Milyoncu"

TAKİP ET

Daha önce altın bilezikleriyle dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, şimdi de bir liralık ürün satışı yaparak adından söz ettiriyor.

Oğulları Engin ve Kürşat ile gelini Dilan Polat'ın cezaevinde olduğu dönemde, Şükran Polat sosyal medya üzerinden ürün satışları yapmaya başladı. Önceden taktığı altınlarla tanınan Şükran Polat, şimdi ise paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Özel Fiyat: 2. Ürün 1 TL!

Şükran Polat, yasak olmasına rağmen sosyal medya hesabından sindirime ve ödem sorunlarına iyi geldiğini iddia ettiği bir sağlık ürününün reklamını yapıyor. Polat, kendisinin de kullandığını belirterek tanıttığı ürünün ikincisinin 1 TL olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ailesi Tutuklanınca İsyanda Bulunmuştu

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Kürşat Polat ve Sezgin Polat, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet suçlarından tutuklanmıştı. Ailesi tutuklanmadan önce hastaneye getirilirken, Şükran Polat da "Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum" diyerek sitem etmişti.

dilan polat engin polat dilan polatın kayınvalidesi bir milyoncu oldu şükran polat bir milyoncu oldu magazin samsun haber gündem haber