Din Bir Sen'den skandala tepki 

TAKİP ET

Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde bazı öğrencilerin İslam dinine yönelik hakaret içeren tavırlarını kınadı.  Özdemir, "Bu saldırı kabul edilemez "dedi. 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde 'Kutsal İnek Bayramı' adı altında İslam'a hakaret edildiği öne sürüldü. Müslüman öğrenciler tepki gösterdi. Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nde yaşanan olay ile ilgili kınama açıklaması yaptı. 

SORUŞTURMA TALEBİ 

Özdemir, "İslam dinine yapılan saldırı kabul edilemez. Üniversitelerde dinimize ve dini değerlerimize yapılan saldırılar her geçen gün artmaktadır. Bu saldırıları sözde profesörler ve öğretim görevlileri yaparken şimdi de üniversite öğrencileri dinimize saldırıyor. Din görevlisinin cübbe ve sarığını giyerek alay etmesi kabul edilemez bir alçaklıktır. Bu ahlaksız gösteriyi izleyen ve alkışlayan bir salon dolusu öğrenci görüyoruz. 
Üniversitelerimizde bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmaması için ciddi bir çalışma yapılması gerekmektedir. Din-Bir-Sen olarak bu hadsiz gösteriyi kınıyor ve bu olaya izin veren veya görmezden gelen sorumluların biran önce ceza almasını istiyoruz. Ayrıca bu olaya tepki gösteren yürekli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz "ifadelerini kullandı.  Zekeriya FIRAT