Diş Doktorunun Hatası Az Kalsın Canından Ediyordu

TAKİP ET

Bursa, Nilüfer'de bir diş hekiminin yanlış müdahalesi sonucu implant vidaları bir hastanın kafatasına saplandı. Fabrika işçisi ve iki çocuk babası olan mağdur, acil operasyonla hayata döndürüldü ve yaşananlar sonrası doktor aleyhine dava açtı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir diş kliniğinde yaşanan talihsiz olay, fabrika işçisi ve iki çocuk babası Ramazan Yılmaz'ın hayatını tehlikeye attı. Diş çekimi ve implant işlemi için kliniğe giden Yılmaz, doktor A.D.'nin yanlış müdahalesiyle büyük bir sağlık sorunu yaşadı. İmplant sırasında vidanın çene kemiğini delip kafatasına saplanması üzerine Yılmaz, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve uzun süren bir operasyon geçirdi.

Doktor A.D. tarafından yapılan müdahalenin ardından Yılmaz'ın sağlığına kavuşması günler aldı. Tedavi ücretinin iadesini isteyen Yılmaz, doktorun ret cevabı üzerine yasal yollara başvurdu. Yılmaz, yaşadıklarını "Doktor bana 24 yıllık hekim olduğunu ve bu alanda uzman olduğunu söyledi. Güvenerek bu işi ona bıraktık fakat sonuç felaket oldu." sözleriyle anlattı. Şimdi adalet arayışında olan Yılmaz, yaşananların bir daha tekrarlanmaması için dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Diş Doktorunun Hatası Az Kalsın Canından Ediyordu Diş Doktoru İmplant Samsun Haber