Doğa Sporları Merkezi 19 Mayıs

TAKİP ET

19 Mayıs Belediyesi'nin ev sahipliğinde Oryantiring alanında yapılan Gençler, yıldızlar ve küçükleril birinciliği yarışmaları sona erdi. Ödül töreninde konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, doğa sporlarının tümünü ilçede gerçekleştirebildiklerini söyledi.

214 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Okullar arası Gençler A/B kız ve erkekler kategorilerinde düzenlenen yarışlara 123, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde ise 91 sporcu yarıştı. Yarışmalara katılan ve derece yapan sporcuları tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Spor müsabakalarına ev sahipliği yapmak bizler için mutluluk verici. Oryantiring sporunu ilk olarak Nebiyan Doğa Festivalimizle birlikte ilçemizle tanıştırdık. Doğa sporlarının hepsini ilçemizde gerçekleştirebiliyoruz" dedi. 

HARİTALANDIRMA ÇALIŞMASI

Oryantiring'in harita yardımıyla zamana karşı yön bulmaya yönelik keyifli bir spor dalı olduğunu dile getiren Topaloğlu, "Oryantiring yarışları için il temsilciliği ile birlikte güzel bir harita çalışması yaptık. İnşallah Nebiyan bölgesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte kapsamlı bir haritalandırma çalışması yaparak, daha fazla sporcuyu ağırlayacağız. Yarışmalara katılan sporcularımıza başarı dkilerken, antrenörlerimize ve il temsilciliğimize teşekkür ediyorum’’ dedi.


Organizasyon sonunda dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu ve İlçe Protokolü tarafından verildi.