Dr. Melis Kalkavan Erdoğan; 'Meralarımızı İmara Açanlardan Hesap Soracağım'

TAKİP ET

CHP'nin merhum milletvekili İhsan Kalkavan'ın kızı Dr. Melis Kalkavan Erdoğan, CHP'den Samsun Milletvekili aday adaylığını düzenlediği toplantı ile duyurdu. Erdoğan, "Verimli ovalarımızın, meralarımızın imara açılmasının hesabını sormak için buradayım "dedi. 

CHP'nin merhum Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan'ın kızı Dr. Melis Kalkavan Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı, dünde 
CHP Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda resmi adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. 

Toplantıya çok sayıda davetli katıldı.

Melis Kalkavan Erdoğan 

TERSANE KUMLARA GÖMÜLDÜ 

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Melis Kalkavan Erdoğan, "Şehrin kent kültürünün bilinçli olarak öldürülüp, Samsun'un nasıl bir yap-boz tahtasına dönüştürülmesinin hesabını sormak için ben bugün buradayım. Verimli ovalarımızın, meralarımızın imara açılmasının hesabını sormak için buradayım. Turizm kenti, turizm kenti deyip şehrin değerlerinin tanıtımının neden yapılamadığını sorgulamak için buradayım. Ben küçüktüm Tekkeköy'de bir tersane açılacaktı. Tekkeköy'de açıldı. Niye oraya kum bastı? Milyonlar oraya niye gömüldü? İşte bunun hesabını sormak için buradayım. Kuzey Anadolu Fay Hattı'na yakınız. Bir deprem yaşadık. Binlerimizi, onbinlerimizi kaybettik. Biz bu hatta yakınken zeminimizin ve yapı stoklarımızın güvenilirliğinin tespitini sağlıklı bir şekilde yapabilmek için ben bugün buradayım "dedi. 

Zekeriya FIRAT