Duayen iş insanı Fahrettin Ulusoy vefat etti

TAKİP ET

Samsun'un ve ülkemizin sektöründe en önemli firmalarından biri olan Ulusoy Un'un kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, 73 yaşında hayatını kaybetti. 

Türkiye'nin ve Samsun'un en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Ulusoy Un'un kurucusu ve aynı zamanda Onursal Başkanı, SASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve iş dünyasının 'Fahrettin Ağabeyi' olarak tanıdığı Fahrettin Ulusoy, bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle 73 yaşında hayatını kaybetti.

HAYIRSEVER İŞ İNSANI

Ulusoy Un'u kurduğu günden bugüne gerek global gerekse de ülke çapında ihracata ve istihdama olan katkıları ile büyük başarılara imza atan Fahrettin Ulusoy, oğlu Dr. Eren Günhan Ulusoy'a işleri devrettiği günden beri Samsun'da eğitimden kültürel etkinliklere, sosyal sorumluluk projelerine kadar hemen her alanda büyük katkıları oldu. Hayırsever ve mütevazi bir kişiliğe sahip olan Fahrettin Ulusoy, adına Atakum İlçesi'nde ilkokul da yaptırdı.

CENAZE NAMAZI BÜYÜK CAMİ'DE KILINACAK

Nevin Ulusoy'un eşi, Onur Erhan ve Eren Günhan Ulusoy'un babası, Esma ve Tuğçe Ulusoy'un kayınpederi, Metehan-Aslıhan, Nilhan-Sühan Ulusoy'un dedesi olan Fahrettin Ulusoy'un cenazesi; 24 Kasım 2022 Perşembe günü (yarın) saat 10:30'da Kirazlık Kutlukent Toyota Plaza yanında bulunan, Ulusoy Un'un merkez fabrikasında helallik alındıktan sonra Büyük Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Kıranköy Aile Mezarlığı'na toprağa verilecek.

N. Alper CABBAR