Dubai Dil Okulları

TAKİP ET

Dubai son dönemlerde birden fazla alanda adından sıkça söz ettirmektedir. Bu alanlardan biri de öğrencilere sunduğu dil eğitimi programlarıdır. Dubai’de öğrencilere sunulan dil eğitimi programları diğer ülkeler ile kıyaslandığında oldukça küçük farklılıklara sahiptir. Dubai’de dil eğitimi veren okulların dil programları ile diğer ülkelerde verilen dil eğitimi programları arasında çok farklar bulunmamaktadır.

Dubai dil eğitimi okulları Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Akademik İngilizce, IELTS sınav hazırlık programı, özel dersler ve konuşmaya yönelik programlar bulmak mümkündür. Dubai dil okullarının özelliklerinden bazıları ise şunlardır;

Amerikalı ve İngiliz öğretmenler

Akıllı tahta ile eğitim

Öğrenme materyalleri ve kütüphane olanakları

40 farklı ülke öğrencisi ile eğitim alma imkânı

Başlangıç seviyesinden en üst seviyeye kadar İngilizce eğitimi

Öğrencilerin eğitim süreçleri ile ilgili detaylı raporlar

Öğrencilerin dilediği zaman eğitime başlama imkânı, dönem bekleme zorunluluğunun olmaması

Dubai Hakkında Genel Bilgiler

Orta Doğu’da konumlanan Birleşik Arap Emirlikleri, Arap yarımadası güneydoğusunda yer almaktadır. Katar, Umman ve Suudi Arabistan ile çevrili olan Birleşik Arap Emirlikleri en çok tanınan iki Emirliğe sahiptir. Bunlar Abu Dabi ve Dubai’dir. Emirlikler petrol rezervleri bakımından oldukça zengindir bunun yanı sıra Orta Doğu’nun gelişen ekonomisine sahiptir.

7 Emirlikten biri olan Dubai’de birden fazla milletten insan bulunur. Şehir oldukça kozmopolit bir yapıya sahiptir. Dubai, günden güne gelişerek turizm, ticaret ve alışveriş merkezi halini almıştır. Birden fazla uluslararası öğrenci İngilizce eğitimi almak için Dubai’de bulunan okulları tercih etmektedir.

Öğrencilerin Dubai’de dil eğitimi almasının nedenleri arasında her kültürden ve milletten insana ev sahipliği yapması ve İngilizcenin hemen hemen herkes tarafından konuşulmasıdır. Ayrıca Dubai vizesinin çok kolay alınan bir vize çeşidi olması kesinlikle ilk sırada yer alır. Dubai dil okulları genel olarak Amerikan, İngiliz ve diğer Avrupalı milletlerin bir arada yaşadığı ve iş merkezlerinin bulunduğu oldukça gelişmiş bir bölgede yer alır.

Dubai yüksek oranlara sahip olan göçmen nüfusu ile dünyanın en kozmopolit bölgelerinden biridir. Bu durum sayesinde Dubai farklılığını korumaktadır. Bu nedenden ötürü Dubai’de birinci dil bilinenin aksine Arapça değil İngilizcedir. Dubai’de hayatın her aşamasında İngilizce öncelikli ve zorunlu bir dil konumundadır.

Dubai Vizesi için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Fotoğraf

Pasaport kopyası

Başvuru formu

Ödeme dekontu

Bu evraklar danışmanlarımız aracılığı ile okula iletilmesi sonucunda yaklaşık 2 hafta içinde vize almanız sağlanır. Bu güne kadarki vize başarı oranı %100’dür. Dubai vize konusunda Türk vatandaşlarına oldukça esnek davranmaktadır. Dubai vizesi 3 artı 3 ay olarak verilir. 6 ayı dolduran öğrencilerin Dubai’den çıkış yapması gerekir. Vize için öğrencilerin yapması gereken bir şey yoktur. Gerekli bütün işlemler okul tarafından yapılmaktadır. Türk öğrenciler vize bakımından en rahat ülke konumundadır.

Dubai’de Yaşamsal Giderler

Bir Arap ülkesi olan Dubai birden fazla kişinin aklında kapalı bir ülke imajı yaratabilir. Yalnız Dubai sahip olduğu vizyon gereği başta giyim olmak üzere sunduğu özgürlük ve hayatın birden fazla alanında sağladığı yaşam kolaylığı sayesinde başta İngiliz, Amerikan ve Avrupalı milletler ile dünyanın her yerinden milletin özgür bir biçimde bir arada yaşayabileceği bir ortama sahiptir.

Dubai’de suç işlenme oranı neredeyse sıfırdır. Eviniz ya da arabanızı kilitlemeden çıkabilir geri döndüğünüzde eşyalarınıza hiçbir şekilde dokunulmadığını görebilirsiniz. Dilediğiniz saatte dışarı çıkabilir festival, fuar ve konserlere katılabilirsiniz. Güvenlik bakımından dünyada ilk 3’te yer almaktadır. Bunun yanı sıra çok temiz bir ülke olan Dubai’de herhangi bir yerde çöp görmeniz mümkün değildir.

Dubai dil okullarında eğitim almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://www.realegitim.com/dubai-dil-okullari-dubaide-ingilizce/