Düğün yolunda facia! 5 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobilde bulunan Samsunlu 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Aynı aileden hayatını kaybeden 5 kişi, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gözyaşları içinde defnedildi.

Şuayip Giren (25) yönetimindeki 26 KD 523 plakalı otomobil, Çanakkale-Bursa kara yolunun Tophisar mevkisinde İsmail A. idaresindeki 55 AGY 266 plakalı kamyona çarptı. Kazada, otomobildeki sürücü ile diğer beş kişi araçta sıkıştı. 

Bölgeye gelen ekiplerce yapılan kontrolde, otomobildeki Şerife Mert (36), Hacer Mert (32), Eşraf Giren (61) ve Hatice Giren'in (57) hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak otomobilden çıkarılan Yavuz Selim Mert (5) kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan otomobilin sürücüsü Şuayip Giren de aynı hastanede tedavi altına alındı. Ailenin bir kısmının Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşadığı, Bursa'ya yakınlarının nişan törenine katılmak için gittikleri öğrenildi. 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE 
UĞURLANDILAR 

Kazada yaşamını yitiren Eşref Giren (61), eşi Hatice Giren (57), kızları Şerife Mert (36), Hacer Mert (32) ve torunu Yavuz Selim Mert'in (5) cenazeleri memleketleri Vezirköprü ilçesine getirildi. Cenazeler, Büyükkale Mahallesi'nde öğlen namazından sonra İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yılmaz'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında yan yana defnedildi. Cenazeye Giren ve Mert aileleri, yakınları ve komşuları ile Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı katıldı. AA