Dynamics 365 Nedir?

TAKİP ET

Müşterilerinizi memnun etmek için sahip olabileceğiniz en akıllı iş uygulamaları portföyüne Dynamics 365 denir. Her müşteriyi memnun edecek çevikliğe sahip olmak istiyorsanız, Dynamics 365 ürün ailesi ile tanışmalısınız. Modüler ve önceden oluşturulmuş uygulamaları kullanmanın avantajını yaşayın.

Dynamics 365 nedir sorusuna Dynamics 365 ürün ailesi satış, pazarlama, hizmet, finans, ticaret ve tedarik zinciri alanlarında, müşterilerinize en iyi deneyimi sunmanıza yardımcı olacak şekilde alanında uzman mühendislerin, sahadan geri bildirimler toparlayarak geliştirdiği bir çözüm portföyüdür diyebiliriz.

Dynamics 365 Satış ile müşteri öngörülerini satış etkisine dönüştürün, satışlarınızı kişiselleştirin, yapay zekâ ile gelirinizi arttırın, davranışsal öngörülerle satıcılarınıza koçluk yapın. Dynamics 365 Pazarlama ile müşterilerinizi şirketinizin fanı haline getirin. Dynamics 365 Hizmeti ile müşteri hizmeti sunma şeklinizi yeniden tasarlayın. Dynamics 365 Finans ile finansal ve ticari operasyonel çevikliği oluşturun. Dynamics 365 Ticaret ile müşterilerinizi her zaman, her yerde memnun edin. Dynamics 365 Tedarik Zinciri ile dijital tedarik zinciriyle uyum sağlayın ve başarılı olun.

Dynamics 365 Business Central; zamandan, paradan ve hayal kırıklığından tasarruf etmek için günlük görevlerinizi düzenleyebileceğiniz ERP çözümü sunar. Siz de bu olağanüstü çözümden faydalanmak istiyorsanız, Microsoft Gold Partneri B2F ile iletişime geçebilirsiniz.