'Efsane Başkan' Murat İkiz Havza'da ilki başardı

TAKİP ET

Havza'da 3 dönem üst üste 'Belediye Başkanı' seçilen Murat İkiz, bir dönem sonra girdiği seçimden yine zaferle ayrıldı. 'Efsane Başkan', Havza tarihinde 4 kez belediye başkanlığını kazanan ilk isim oldu.

Samsun'un Havza ilçesinde 2004-2019 yılları arasında Havza Belediye Başkanlığı görevini yürüten 'Efsane Başkan' unvanına sahip Av. Murat İkiz, bir dönem sonra yeniden aday gösterildi. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde 9 bin 991 oy ve yüzde 40.96'lık oranla 4'ncü kez Havza Belediye Başkanlığı'na seçilen Murat İkiz, teravih namazı sonrası düzenlenen programda vatandaşlara teşekkür etti.

HAVZALILARA TEŞEKKÜR

AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, "Allah'ın izni, vatandaşlarımızın teveccühüyle yine bir seçimden daha alnımızın akıyla çıktık. Sandıkta bizlere destek veren Havzalılara teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise, Başkan Murat İkiz'in 15 yıllık belediyecilik deneyimine ve projelerine güvendiklerini belirterek; "Havzalılar, Cumhur İttifakı'na sahip çıkmıştır. Şimdi gelecek 5 yılda Havza'mıza hizmet için gecemizi gündüzümüze katma zamanı" sözlerini kaydetti.

ÖNCELİĞİMİZ YOL VE ALTYAPI

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz dei "Tüm halkımıza, diğer partilerin aday arkadaşlarımıza ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde sükunet içerisinde bir seçim süreci geçirdik. Rabbim nasip etti, 5 yıl sonra tekrar Havza Belediye Başkanı olarak sizlerin destekleri ve oylarıyla karşınızdayım. Seçim süresince ilçemizin eksiklerini tespit ettik, projelerimiz hazır. İnşallah hizmetlerimizle, projelerimizle, yatırımlarımızla halkımızın hem gönlüne hem de hayatlarına dokunacağız. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerimizde yol ve altyapımız tamamlanacak" dedi.

SANAYİLEŞME VE TURİZM

Murat İkiz, "Havza'nın geleceğini sanayileşme ve turizmde görüyoruz. OSB'miz büyüyor. İstihdam artıyor. Turizm yatırımlarıyla hamam işleten Havza'dan 5 yıldızlı kaplıca tesislerine sahip Havza'ya geçiş yapacağız.  Havzalılar bize yeni bir zafer daha nasip etti. Güçlü bir belediye meclisiyle yolumuza devam edeceğiz. Yine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan ile Havza'mıza hizmet edeceğiz. Bizlere güvenen ve emaneti bizlere teslim eden halkımızı teşekkür ediyorum. Şimdi Havza için 'Gerçek Belediyecilik' zamanı. El ele gönül gönüle Havza için çalışma vakti" sözlerini kaydetti.

samsun samsun haber havza murat ikiz