Ekrem İmamoğlu, Mal Varlığını Açıkladı: İşte Detaylar

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına göre mal varlığını açıkladı. Kendisi, eşi ve babasının mal varlığı detaylı bir şekilde belirtildi. İşte İmamoğlu ailesinin mal beyanı üzerinden öne çıkanlar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerinin ardından kendisi, eşi Dilek İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı.

Açıklamaya göre:

Ekrem İmamoğlu'nun mal varlığında, İstanbul'un farklı ilçelerinde tapu değeri yüksek olan dükkanlar, arsalar, konutlar ve evler bulunmaktadır.

Eşi Dilek İmamoğlu'nun mal beyanında pırlanta set ve muhtelif altınlar yer alırken, Ekrem İmamoğlu'nun 2013 model bir aracı ve değerli bir silahı olduğu belirtilmiştir.

Banka hesaplarında Ekrem İmamoğlu'nun 979 bin TL, eşi Dilek İmamoğlu'nun ise 418 bin 869 TL nakit parası bulunmaktadır.

Borç ve alacaklar bölümünde Ekrem İmamoğlu'nun Hüseyin Tütüncü'ye 140 bin avro, İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne 250 bin TL, babası Hasan İmamoğlu'na 1 milyon 913 bin TL borcu, SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ'den 3 milyon 603 bin TL alacağı yer almaktadır.

Ekrem İmamoğlu'nun kurucu ortağı olduğu "İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi"nde yüzde 60 hissesi (4 milyon 200 bin TL sermaye) bulunmaktadır.

Babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığında ise İstanbul'un çeşitli ilçelerinde dükkanlar, arsalar, konutlar, ofisler ve tarlalar yer almaktadır.

Açıklanan mal beyanları, İmamoğlu ailesinin ekonomik durumu hakkında detaylı bilgi sunarken, kamuoyunda dikkatle takip edilmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı politika gündem samsunhaber haber sondakikahaber