Elbistan'ın Samsun sevgisi sokağa verildi

TAKİP ET

Depremin vurduğu Elbistan'a ilk günden buyana yardımlarını gönderen Samsunlulara ilçedeki vatandaşlardan vefa geldi. Vatandaşların yoğun talepleri sonrası ilçede bir sokağa 'Samsun' ismi verildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük depremlerin ardından ilk günden buyana Samsun'dan yardımlar bölgeye gönderildi. Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nında koordinatör olarak görev yaptığı kente, Samsun'dan adeta yardım yağdı. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve firmalar ihtiyaç malzemelerini tırlarla gönderdi.

VATANDAŞIN TALEBİ KARŞILIK BULDU 

Samsun halkından övgüyle söz eden Elbistanlı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şehrin en işlek caddesine ‘Samsun’ adının verilmesini istedi. 
Çektikleri videoları sosyal medya platformlarında paylaşan vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle başta Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti. 

ARTIK SAMSUN SOKAK'I VAR 

Elbistanlıların Samsun'un bir caddeye ve sokağa verilmesi talebi  karşılık buldu. Elbistan Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sokağa Samsun Sokak'ı adı verildi. Samsun sokağının oluşturulması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Konteyner kentte bir bölüme ise Samsun Caddesi ismi verildi. Zekeriya FIRAT