Elbistanlıların Samsun Sevgisi 

TAKİP ET

Samsun'dan deprem bölgesine giden yardımlar Elbistanlıların gönlünü fethetti. Elbistanlılar, ilçede bir caddeye 'Samsun' isminin verilmesini sosyal medyada gündeme taşıdı.  

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük depremin ardından hızla deprem bölgesine giden Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan ekipler bölgede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Samsun halkından övgüyle söz eden Elbistanlı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şehrin en işlek caddesine ‘Samsun’ adının verilmesini istedi.

SOSYAL MEDYADAN 
MESAJ VERDİLER 

Samsun halkından övgüyle söz eden Elbistanlı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şehrin en işlek caddesine ‘Samsun’ adının verilmesini istedi. 
Çektikleri videoları sosyal medya platformlarında paylaşan vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle başta Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ilçe belediyeleri ve 
Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti. 

DUYGULANDIRAN 
MESAJLAR 

Afetzede bir vatandaşın videolu paylaşımında “Samsun’daki canlarımız olmasaydı belki Elbistan’ın yarısı enkaz altında kalırdı. Yardımların yarısı Samsun’dan geldi. 10 kamyon geliyorsa 5-6’sı Samsun’undu. Demek ki bu işte bir keramet var ki Atatürk de ilk çıkarmasını oraya yapmış. Ablam da Ondokuzmayıs Üniversitesi’nde okudu. Buraya Samsun’dan yardım gönderen kişiler de var. Veteriner hekimler var. Tüm Samsun halkına ve onlara çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullanarak memnuniyetini belirtti.  

‘EMEKLERİ UNUTULMASIN’

Afetzede bir başka vatandaş ise sosyal medya paylaşımında “Samsun, kardeş şehir ilan edilsin. O kadar çok Samsunlu yardıma koşanlar var ki ben bir Elbistanlı olarak gurur duydum. Elbistan il, caddenin adı ‘Samsun’ olsun "ifadelerini kullandı. 

Tuğçe GEVŞEK