Emekli Maaşını  Kızılay'a Bağışladı 

TAKİP ET

Samsun'da yaşayan 1936 doğumlu amca, bir aylık emekli maaşını Kızılay'a bağışladı. Amca, "Allah nasip ederse evimi de Kızılay'a bağışlamak istiyorum" dedi.

Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı'na gelen amca, bir aylık emekli maaşını depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağışladı.

Bağışçı amca; "Kızılay'ın yardım etmediği yer yok. Depremzede ve ihtiyaç sahipleri adına zor günler geçiriyoruz. Her birimiz bireysel çabalar göstererek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılama gayretindeyiz. Yaptığımız yardımların daha fazla insana ulaşması ve düzenli olması için maaşımı Kızılay'a bağışlıyorum. Benim bu yaşımda size verebileceğim bir emekli maaşım olabilir fakat Allah nasip ederse evimi de Kızılay'a bağışlamak istiyorum. Keşke gücüm yetseydi başka şekilde de size yardımcı olabilseydim. Televizyonlarda Kızılay’ın yaptığı yardımlaşma faaliyetlerini gördükçe çok duygulanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ecz. Ahmet Muştu, bağışta bulunan amcaya Kızılay'a duyduğu güvenden dolayı yapmış olduğu yardım için teşekkür etti. Bağışçı amcaya Kızılay logolu kupa hediye edildi.

Nazım AKPINAR