Emine Teyzenin Erdoğan Sevgisi

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek isteyen 101 yaşındaki Emine Yıldırım'ı evinde ziyaret etti. Togar, "Vakit Cumhurbaşkanımıza vefamızı gösterme vaktidir" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kışla ve Yaylageriş mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hasan Togar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği toplu açılış mitingine davet etti.

'20 YILDIR DOST MECLİSİNDEYİZ'

Ziyaretleri kapsamında 101 yaşındaki Emine Yıldırım, 92 yaşındaki Kazım Şahin ve hasta yatağında şifa bekleyen Safiye Tuna'nın ellerinde öpen Hasan Togar, "Gönülleri birbirine bağlayan mesafeleri ortadan kaldıran sohbetlerimiz kapsamında bizleri sıcak samimi bir ortamda misafir eden dostlarımıza, kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

"20 yıl önce nasılsak 20 yıl sonra bugünde aynıyız ve yarınımız da aynı olacak" diyen Başkan Hasan Togar, "Girmedik gönül, çalmadık kapı, el sıkmadık kimse bırakmayacağız. Gönüllerde kurduğumuz köprülerle biz yine bir aradayız. Biz inanıyoruz ki; 2023'te 'Güçlü Türkiye' hedefimize ilerleyeceksek alacağımız hayırlı duaları bizler için çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

'TEKKEKÖY VEFASINI GÖSTERECEKTİR'

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, şöyle konuştu; "Vefa Türk milletinin en önemli karakterlerindendir. Vakit Cumhurbaşkanımıza vefamızı gösterme vaktidir. Bugün 250 yataklı 61 bin metrekare kapalı alanla Türkiye'nin en büyük ilçe devlet hastanesini ilçemize kazandıran, önümüzdeki dönemde binlerce gencimizin okuyacağı fakülteleri ilçemize kazandıracak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda olacaktır. Tüm vefakar Tekkeköylüleri 20 yıldır şehrimiz ve ilçemizde, ülkemiz ve tüm dünyada bizleri gururlandıran hizmetlerin ve onurlu duruşun sahibi olan Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyorum."

N. Alper CABBAR