EMŞAV'ın 242 Aydır Devam Eden Şehitleri Anma Programı Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen şehitleri anma programı, bu ay 242'nci kez gerçekleşti. İlkadım ilçesindeki vakıf binasında düzenlenen programda, şubat ayı şehitleri için dualar okundu ve katılımcılara teşekkür edildi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen şehitleri anma programı, bu ay 242'nci kez gerçekleştirildi. İlkadım ilçesindeki vakıf binasında düzenlenen programda, şubat ayı şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, programdaki konuşmasında katılımcılara Berat Kandili'ni tebrik ederek, "242 aydan beri her ay aksatmadan aziz şehitlerimiz için anma programı yapmaya devam ediyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum." dedi. Anma programına Samsun Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Oğuzhan Aykırı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, emniyet personelleri ile şehit aileleri ve gaziler de katıldı.

Program, duaların okunmasının ardından yapılan ikramlar ile sona erdi. EMŞAV'ın bu anlamlı etkinliği, şehitlerin anısını yaşatma ve onlara olan minnet ve şükran duygularını ifade etme adına önemli bir platform olarak devam ediyor.

EMŞAV Samsun samsunhaber anma programı