En Kullanışlı Cam Balkon Modelleri Nelerdir?

TAKİP ET

Cam balkon sistemleri, ses ve ısı yalıtımı sağlıyor olmalarının yanı sıra, balkonların yılın her mevsiminde kullanılabilir olmasını sağlamasıyla da büyük ilgi görüyor. Genel olarak cam balkon modellerinin 4 farklı grupta ele alındığını söyleyebiliriz. Bunlar;

L cam balkon sistemleri

U cam balkon sistemleri

Yay cam balkon sistemleri

Gömme cam balkon sistemleri

Balkonun şekline bağlı olarak bu 4 model arasından istenen tasarım seçilebiliyor. İşte bu nedenle nasıl bir balkon şekline sahip olursanız olun, rahatlıkla balkonun bu şık görünüme kavuşmasını sağlayabiliyorsunuz.

Kullanım şekline göre cam balkon sistemleri ise 3 farklı grupta ele alınabilir. Bunlar;

Katlanır cam balkon sistemleri

Sürme cam balkon sistemleri

Vitrin cam balkon sistemleri

Eğer hangisinin daha kullanışlı olduğunu merak ediyorsanız net bir şekilde katlanır sistemleri işaret edebiliriz. Çünkü katlanır cam balkon sistemleri dilediğiniz zaman balkonun açık bir forma bürünmesi imkanını da sunuyor. Kış mevsiminde kapalı ve yaz mevsiminde de balkonunuzu açık biçimde kullanabilirsiniz. Cam kanatları açıp kapatmak gayet kolay oluyor ve bu açıdan da konforlu bir kullanım imkanı tanıyabiliyor. Karar vermeden önce kullanıcıların hangi sistemleri tercih ettiği, memnun kalıp kalmadığı gibi bilgilere de göz atabilirsiniz.

2022 Cam Balkon Fiyatları Nedir?

Bu sistemler ilk olarak kullanıcılarla tanıştığında fiyatların bir hayli yüksek olduğunu ifade edebiliriz. Ancak günümüzde katlanır cam balkon fiyatları çok daha düşük bir bütçe ile yaşam alanlarına kazandırılabiliyor. Yeni teknolojilerle üretilen ve artık kurulumu da daha kolay olan bu sistemler isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Fiyat noktasında net bir rakamdan söz edemeyiz çünkü balkonun uzunluğu, hangi cam balkon sistemlerinin tercih edildiği, hangi firma ile anlaşıldığına bağlı olarak rakamlar değişir.

Dilerseniz hemen birkaç fiyat teklifi alabilir ve böylelikle cam balkon fiyatlarına dair fikir sahibi olabilirsiniz. Fiyat teklifi almak için de yapmanız gereken yalnızca Armut.com adresine tıklamak ve talep oluşturmaktır. Ardından firmalar size fiyat tekliflerini iletmeye başlayacaklardır. Uygun fiyat sunan bir firma ile anlaşabilir ve bu şık tasarımları siz de balkonunuza kazandırabilirsiniz.