En Yaşlı Çiftçileri Plaket

TAKİP ET

Karadeniz bölgesinin en önemli tarımsal ve hayvansal üretim merkezi olan Suluova ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı, ilçedeki en yaşlı çiftçileri plaketle onurlandırdı

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaklaşık 65 yıldır çiftçilik yapan Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse'yi misafir eden Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Suluova Ziraat Odası Başkanı Savaş Üçok, tarım ulu çınarları olan çiftçilere teşekkür plaketi takdim etti.

Savaş Üçok, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bölgemiz çiftçilerinin sorunlarının çözümü, hak ve menfaatlerini korumak için mesai harcayan Ziraat Odamız, her türlü zorluğa rağmen tarlasında, bağında, bahçesinde, ahırında, ağılında üretim yapan çiftçilerimizin yanında olmaya devam etmektedir" dedi.

ONLARIN TECRÜBELERİ REHBERİMİZ

Başkan Üçok, "Suluovamızın en yaşlı ve tecrübeli olan çiftçileri olan Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse amcalarımızın bilgileri ve tecrübeleri bizler için her zaman vazgeçilmez birer rehberdir. Yarım asrı aşkın süredir bölgemizde üretim yapan değerli büyüklerimizin ömürleri uzun, mahsulleri bereketli olmasını Rabbimden niyaz ederim" diye konuştu.

Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse ise teşekkür etti. Ziraat Odası Başkanı Savaş Üçok, Çullu ve Köse'ye teşekkür plaketi takdim etti.