Ender Gür'den Hüseyin Dündar'a eleştiri: 'Belediyenin üretim tesislerini kapattı!'

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, bağımsız aday Hüseyin Dündar'ın başkanlık döneminde kapatılan tesisleri hatırlatarak, "Bu tesisler olsa Çarşamba bambaşka bir yere gelebilirdi. Belediyeyi dışa bağımlı hale getirdi" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, katıldığı bir canlı yayında Bağımsız Aday Hüseyin Dündar'ın başkanlığı döneminde kapattığı belediye tesisleri ve iştiraklerini hatırlattı.

 

Başkan Adayı Ender Gür, Beton Santrali, Asfalt Üretim Tesisi, Asfalt Plenti Tesisi ve Parke Taşı Üretim Tesisi'ni kapattığını, belediyeyi dışa bağımlı yaptığını söyledi.

BELEDİYE DIŞA BAĞIMLI OLDU

Ender Gür, "Hüseyin Dündar bey, Büyükşehir Başkan Adayımız Halit Doğan'ı eleştiriyor. El insaf. 3 dönem partimizden belediye başkanlığı yapıp, şimdi davasından şaşan Hüseyin Dündar bey, maalesef Çarşamba Belediyesi'ni dışa bağımlı hale getirmiştir. Hatırlarsınız rahmetli Nazif Kılıç başkanımız Beton Santrali yapmıştı, Hüseyin Dündar ise göreve gelince bu santrali kapattı. Eğer bu beton santrali dursaydı, yaptığımız beton yollardan daha fazlasını Çarşambamıza kazandırırdık" diye konuştu. 

HEMŞEHRİLERİM BUNLARI UNUTMASIN

AK Parti Başkan Adayı Ender Gür, şöyle devam etti: "Hüseyin Değerli başkanımız zamanında Asfalt Üretim Tesisi ve Asfalt Plenti Tesisi vardı. Hüseyin Dündar bunları da eski olduğu gerekçesiyle kapattı. Yenilenemez miydi? Tabiki yenilenirdi ama o kapatmayı tercih etti. Parke taşı tesisimiz vardı. Onu da kapattı. Çarşamba Belediyesi artık taşını ihaleyle dışarıdan alıyor. Bunları niye yaptı biliyor musunuz? Camiye, okula, hastaneye, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz vermemek için kapattı. Halbuki belediye bazı hizmetlere, para kazanma gözüyle bakmamalı. Bugün gelinen noktada o dönem kapatılan bu tesisler olsa, Çarşamba bambaşka bir yere gelebilirdi. Çarşambalı hemşehrilerim bunları unutmamalı."

ak parti çarşamba yerel seçim siyaset samsun haber ender gür hüseyin dündar