AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'den "Yeşil Çarşamba"ya Yakışır Bir Proje Daha

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Yeşilırmak'ın kıyısındaki Beyyenice ve Çay mahallelerine rekreasyon alanları oluşturacaklarını duyurdu.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ender Gür, Yeşilırmak'ın hemen kıyısındaki Beyyenice ve Çay mahallelerine yeni rekreasyon alanları kuracaklarını açıkladı. Gür, bu projenin Çarşamba'ya yakışır bir eser olacağını belirtti.

Ender Gür ve beraberindeki ekip, Yunus Emre Caddesi ve Müftüoğlu Sokak'taki esnaf gezilerinin ardından teravih namazının ardından Beyyenice, Kumköy ve Gökçeli mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla buluşan Gür, yeni rekreasyon alanları projesini de açıkladı.

Gür, "Çarşamba'da 31 Mart'tan itibaren yeni bir dönem başlayacak. Bu altın dönemin her anını planlıyoruz. Proje ekibimiz çalışmalarını tamamlamak üzere ve kitapçığımız bitti. Bugüne kadar bazı projelerimizi açıkladık ancak rekreasyon alanları projelerimizi yeni duyuruyoruz. Hem Beyyenice, hem de Çay mahallelerinin Yeşilırmak kıyısındaki bölümlerine futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş yolları ve mesire alanlarının olacağı rekreasyon alanları yapacağız. Zaten adı Yeşil Çarşamba olan ilçemiz, bu yeni alanlarla daha da yeşillenecek" dedi.

Ayrıca, Gür, "Ada Parkı'nda bulunan Çarşambaspor Tesisleri'ni kaldırıp, yapımı süren yüzme havuzunun yanına taşıyacağız. Bu sayede bir taşla iki kuş vuracağız. Hem Çarşambaspor daha modern ve büyük tesislere kavuşacak, hem de Ada Park'taki tesisleri mesire alanına çevirerek vatandaşlarımız için harika bir bölüm açacağız. Biz bir adım atarken, sonrakini de hesaplıyoruz. Artık Çarşamba için yeni bir dönem başlıyor. Hizmet için kolları sıvadık, 31 Mart'ı iple çekiyoruz" şeklinde konuştu.

Yeşil Çarşamba AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür samsun samsun haber Yeşilırmak Çarşambaspor Tesisleri 31 Mart