Engelliler Badminton Heyecanı Sona Erdi

TAKİP ET

Samsun Badminton İl temsilciliği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Haftayı etkinlikleri kapsamında organize edilen Badminton Turnuvası sona erdi.    

PERFORMANSLAR ALKIŞ ALDI
Badminton İl temsilciliği tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası badminton Turnuvası sona erdi. Atakum Sporcu Fabrikasında organize edilen turnuva 20 sporcunun katılımı ile dört ayrı kategoride düzenlendi. Müsabakalarda sporcuların ortaya koyduğu performans alkış alırken dereceye giren sporculara madalyalarını Atakum Sporcu Fabrikası Tesis amiri Dilek Atakan, Samsun badminton il temsilcisi Semih Üzer ve turnuva başhakemi Nuray Uysal Karakaş takdim etti. 

DÖRT KATEGORİDE YAPILDI
Turnuvada  SU5 ve WH1 kategorisinde Batuhan Karaca ve Arslan Şahin 2., Nural Özkök 2., Aleyna Arslan 3., Mustafa Bolat 4.’lüğü elde etti. WH1 kategorisinde Süleyman Tuna Karaağaç, Mustafa Bolat ve Ece Öztürk dereceye giren sporcular oldu. Su5 karışık çiftler Mustafa Bolat ile Nural Özkök, Batuhan Karaca ve Aleyna Arslan, WH1 karışık çiftlerde Arslan Şahin ve Süleyman Tuna Karaağaç, Seydi Ahmet Konca ile Ece Öztürk madalya kazanan sporcular oldu.