Erbakan'ın Talimatıyla: Yeniden Refah Partisi Belediyelerine "Rüşvet" Tabelası Asıldı

TAKİP ET

31 Mart seçimlerinde yüzde 6,19 oy oranıyla üçüncü parti konumuna gelen Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın talimatıyla kazandığı belediyelerin girişlerine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde kazandığı belediyelerde rüşvetle mücadele konusunda ilk adımı attı. Göreve gelen YRP'li belediye başkanları, belediye binalarının girişlerine "rüşvet" konusunu vurgulayan bir tabela astırdı.

Konya Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Sakarya Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, belediye binalarının girişlerine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Yüzde 43 oyla Konya Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın bu fotoğrafı paylaştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çumra Belediyesi'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, belediye başkanlarının talimatı doğrultusunda tabelalarını astıklarını duyurdu. Erbakan, bu adımı "Ahlaklı Belediyecilik dönemi başlıyor" sözleriyle takdir etti.

Fatih Erbakan daha önce yapmış olduğu açıklamalarda, iktidara geldiklerinde "Rüşvet alan da veren de melundur" tabelasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere tüm belediyelerin girişine asacaklarını belirtmişti. Bu adımın, partinin ahlaki ve ilkeli bir belediyecilik anlayışıyla uyumlu olduğu vurgulandı.

YRP genel başkanı fatih erbakan erbakan talimat belediyelerine tabela astırdı rüşvet tabelası asıldı konya konya çumra belediyesi çumra belediyesi başkanı mehmet aydın siyaset samsun haber gündem haber Sakarya Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız Dulkadir