Erdal Avcı: Genel Başkanımızın Emrindeyiz

TAKİP ET

BBP MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin ardından Genel Başkan Mustafa Destici'nin emrinde olduklarını hatırlatarak, "Onun talimatları bizim için emir olacaktır "dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Erdal Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin ardından yazılı açıklama yaptı. Avcı, "Samsunlu hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum "dedi. 

AVCI'DAN GÖNDERME 

Cumhur İttifakı'nın ortağı BBP'nin seçime kendisinin girme kararı aldığını hatırlatan Avcı göndermede bulundu. Avcı, " Ahde vefa duymayanlarda bunu iyi dinlesin. Sayın genel başkanımız gecesini gündüzüne katarak sayın Cumhurbaşkanımıza önce , sonra kendi partimize oy istedi. Ama birileri ahde vefa örneği göstermedi. Olabilir, bu onların en doğal hakkıdır ama bizim Alperenlik ruhumuzda sayın  Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehit liderimizin bir sözünü hatırlatmak isterim diyor ki; şehit liderimiz 'er meydanı kancıklık kabul etmez'. Yine şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu beyefendi diyor ki; 'İki saniye sonrasına garantiniz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok.' İşte şehit lidermizin  bu sözleri ile uyararak şehit liderimizin yol arkadaşı sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici bey bu düsturla haraket etmiş ve gereğini yapmıştır.Gereğini yapmayanlar utansınlar "dedi. 

'TALİMATLARA UYACAĞIZ' 

Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için Genel Başkan Mustafa Destici'nin talimatlarına uyacaklarını vurgulayan Avcı, "İkinci tura kalmış bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz sayın genel başkanımız Mustafa Destici beyefendinin emrinde olan Alperenleriz. Türkiye genelindeki milyonlarca Alperen sayın genel başkanının emrindedir.O ne işaret ederse biz o işaret doğrultusunda hareket etmeye ant içmiş yemin etmişiz onun için kimse erken konuşmasın "dedi.