Erdal Beşikçioğlu, Belediye Başkanı Olduktan Sonra İlk Oyununda Sahne Aldı

TAKİP ET

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı seçilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını aldıktan sonra ilk kez tiyatro sahnesine çıktı.

Uzun yıllar tiyatro, sinema ve dizilerde rol alan Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanı seçildikten sonra önceki gün mazbatasını alarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Sanatla siyaseti bir arada yürütmeyi hedefleyen Beşikçioğlu, Tatbikat Sahnesi'nde 'Acting' oyunuyla seyirci karşısına çıktı.

Sanatı Bırakmayacağını Belirtti

Belediye başkanı olmasının ardından oyunculuğu bırakmayacağını belirten Beşikçioğlu, "Sanat hiçbir zaman bırakılamaz, nefes almak gibidir. Sanat sosyal ve kültürel bir eğitimdir. Bunlar hiçbir şekilde bırakılamaz. Hobim olarak sanatım devam edecektir" şeklinde konuştu.

Adaylığı döneminde sanatçı kimliği nedeniyle eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Beşikçioğlu, tiyatro sahnesinde seyircilerle buluşmanın siyasi mitinglerde yaşanan duygusal bağlantıdan daha kalıcı olduğunu vurguladı. Kendisine yöneltilen "Part time belediyecilik mi yapılacak?" eleştirilerine ise sanat ve siyasetin bir arada yürütülebileceğini dile getirdi.

ünlü oyuncu erdal beşikçioğlu ankara etimesgut belediye başkanı erdal beşikçioğlu tiyatro erdal beşikçioğlu başkan olduktan sonra ilk oyununu oynadı kültür sanat hobi olarak sanatıma devam edeceğim tiyatro sahnesi samsun haber magazin haber