Erdoğan: "Balıkesir Üzerinden Birbirlerine Borçlanmışlar"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmada, "Balıkesir'in kimseye minnet borcu yok ama anlaşılan o ki birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye başlamışlar" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir mitinginde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Balıkesir'in kimseye minnet borcu olmadığını ancak bazı kişilerin Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmış olabileceğini ifade etti. Konuşmasında siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir hesaplaşma aracına dönüştürüldüğünü belirten Erdoğan, "Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek" dedi.

Erdoğan, siyasetin kaybettirmek üzerine kurulu olduğunu ifade ederek, muhalefetin belediye başkan adaylarının şehirlere hizmet edecek isimler olmaktan ziyade parti içi hiziplerin paylaşım aracı olarak belirlendiğini savundu. CHP'yi eleştiren Erdoğan, partinin içsel sorunlarının Türkiye'nin geleceği için bir vizyonu olmadığını gösterdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı, CHP'nin son dönemde ülkenin ve milletin geleceği için herhangi bir ortak noktasının kalmadığını savunarak, partinin bölücü örgütün etkisi altında olduğunu iddia etti. Erdoğan, kendi partisinin ise kendi işine odaklanacağını vurguladı.

miting CHP AKP Balıkesir İstanbul diyet