Erdoğan Çakmak'tan yeni sendika adımı 

TAKİP ET

Kamu Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanlığı'na yeniden aday olması sonrası can güvenliğinin olmaması nedeniyle geri çekilen Erdoğan Çakmak, yeni sendika kurma mesajı verdi.

Kamu Sen'e bağlı Türk Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, yeniden aday olma girişimi sonrası kongre günü dövülmüş ve istifasının ardından Hürriyetçi Eğitim Sen'i kurarak genel başkanlık koltuğuna oturmuştu. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Kuruoğlu'nun dövülmesi sonrası, Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı'na can güvenliğinin olmaması gerekçesiyle yeniden aday olmayan Erdoğan Çakmak, yeni sendika kurma sinyali verdi. Sosyal medyadan mesaj yayınlayan Çakmak, yeni sendikanın kuruluş aşamasında olduğunu kaydederek, "İşlemler devam ediyor kısa bir süre sonra alanlardayız inşallah" diye yazdı.

VAR BİR HAYALİMİZ 

Erdoğan Çakmak'ın sosyal medya Facebook platformundan yaptığı paylaşım şöyle: "Bir sendika düşünün; Hür ve eleştirel düşünceyi özümsemiş, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayan, Anayasamızda yer alan devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ilkesine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin korunup bütün kurum ve kuruluşlarıyla yerleşmesi için çaba göstermeyi amaç edinen, kadın sağlık çalışanlarının daha fazla söz sahibi olduğu, yönetici kadroda olmak isteyen herkesin seçimle olabileceği ve hiç bir engele takılmayacağı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür tüm sağlık çalışanlarının adresi bir sendika düşünün! Var bir hayalimiz "ifadelerini kullandı. Zekeriya FIRAT