Erdoğan'dan Muhalefet Eleştirisi: "Kendi İçlerinde Horoz Dövüşünden Beter Kavga"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti hedef alarak, "Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga halindeler" dedi. Erdoğan, muhalefetin içsel çekişmelerini trajikomik olarak nitelendirirken, dün yapılan iltifatların bugün hakaretlere dönüştüğünü vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirerek, içsel çekişmelerine dikkat çekti. Erdoğan, muhalefetin içerisinde yaşanan kavgaları "kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga" olarak nitelendirdi.

Konuşmasında muhalefetin geçmişte bir araya gelip ülkeyi yönetmekten bahsettiğini hatırlatan Erdoğan, şimdi ise birbirlerinin kuyusunu kazdıklarını ve iç işlerine müdahale ettiklerini belirtti.

Erdoğan, muhalefetin cumhurbaşkanı adayları ve yardımcılarının, geçmişte AK Parti'yi eleştirdikleri konuların şimdi kendileri tarafından kullanıldığını ifade etti. Eleştirilerini sürdüren Erdoğan, muhalefetin Türkiye'de yıllarca siyaset yaptığını, ana muhalefet partisinin genel başkanlığına geldiklerini ancak yerli ve milli muhalefetin nasıl yapıldığını öğrenemediklerini savundu.

Ayrıca, Ankara'da bir apartman dairesi tutarak siyaset yaptıklını belirttiği muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Bunlar milletle aynı yere bakmayı öğrenemediler, aynı hissiyatı taşımadılar" şeklinde konuştu. Erdoğan'ın bu sözleri, muhalefet içindeki çekişmelere ve eleştirilere karşı sert bir üslupla verilmiş bir yanıt olarak değerlendirildi.

Ak parti cumhurbaşkanı erdoğan denizli horoz benzetme muhalefet