Erdoğan'dan staj mağdurlarına müjde

TAKİP ET

Adana'da düzenlenen mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Staj ve Çıraklık Sigortası mağdurlarına yönelik önemli bir vaatte bulundu. "Staja müjde, çırağa müjde" tezahüratları arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vereceğiz... Daha ne müjdeler vereceğiz." yanıtı, staj ve çıraklık sigortası mağdurları arasında büyük heyecan yarattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlediği miting sırasında, Staj ve Çıraklık Sigortası mağdurlarına yönelik önemli bir açıklamada bulundu.

Mitinge katılan Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu üyeleri, "staja müjde, çırağa müjde" şeklinde sloganlar atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, topluluğun ısrarlı taleplerine "Vereceğiz... Daha ne müjdeler vereceğiz." şeklinde yanıt vererek, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına yönelik olumlu adımlar atılacağının sinyalini verdi.

Bu gelişme, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'nun resmi X hesabı üzerinden bir video ile duyuruldu.

Video paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz" sözleri öne çıkarılarak, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına umut verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan staj çırak Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu çıraklık sigortası çıraklık sigortası mağdurları