Erhan Usta'ya aday ol baskısı

TAKİP ET

İYİ Parti'de Meral Akşener'in aday olmayacağını açıklaması üzerine Genel Başkan Grup Başkanvekili Erhan Usta'ya aday ol baskısı başladı. Türkiye'nin birçok ilinden Usta'ya aday ol çağrısı yapılıyor.

İYİ Parti'de Kurultay öncesi adaylar bir bir isimlerini açıklarken, şu ana kadar bir adaylık açıklaması yapmayan Erhan Usta'nın ismi taşra teşkilatlarından yükselmeye başladı. Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine Usta'ya 'aday ol baskısı' yapılmaya  başlandı. 

Başta Samsun olmak üzere bir çok ilden İYİ Parti'nin Genel Başkan adayı olması için çağrı yapılan Erhan Usta sessizliğini koruyor. Usta, tabandan gelen baskıya sessiz kalamayacağını, ancak süreci izlediğini ifade ederken, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı olması için Erhan Usta'ya yurdun her yerinden çağrılar geldiği öğrenildi. 

İYİ  PARTİ ERHAN USTA İLE TOPLANIR

Meral Akşener'in yerine Genel Başkanlık koltuğunu bilgi ve tecrübesiyle en iyi şekilde Grup Başkanvekili Usta'nın dolduracağını ifade eden partililer, "Ekonomi ustası, parti içi ilişkileri iyi ve MHP eski Genel Başkan Yardımcılık görevi yapmış olması nedeniyle milliyetçi merkez sağın en iyi isimlerinden biri. Yıpranmış isimlerle parti ayakta kalamaz. Partinin gençleşmesi açısından da Usta'nın Genel Başkan olması gerekir. Usta ile kaybedilen vizyonumuz tekrar geri gelir" diyor. 

samsun samsun haber erhan usta iyi parti