Erkan Avcı İYİ Parti'den aday adayı

TAKİP ET

Ayvacık Belediyesi eski Başkanı Erkan Avcı, İYİ Parti'den Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde belediye başkanlığı yapan Erkan Avcı, İYİ Parti'den Samsun Milletvekili aday adaylığını duyurdu. Avcı, “Yıllarca milletime ve insanlığa hizmet aşkıyla sürdürdüğüm siyasi hayatımı ve tecrübemi 'Sizin en hayırlınız, diğer insanlara iyilik yapanınızdır' düşüncesiyle devam ettirmeyi ve ‘Türk Milleti’ne bitmeyecek hizmet borcumu ödemeye devam etmeyi istiyorum "dedi. 

'GÜÇLÜ İYİ 
PARTİ KADROLARI' 

Avcı, "Türk Milleti’nin içinde bulunduğu bu güvensiz, zorlu ve her anlamda sıkıntılı günlerden, bir an önce kurtulmaktan başka çaresi yoktur!
 Bu kurtuluş da ancak bir ‘Cesurlar Hareketi’yle, bu hareketi yönetebilecek tecrübeli bir lider ve kadroyla ulaşılabilir. Bu kurtuluşun, İYİ Parti kadrolarıyla ve Lideri Sayın Meral Akşener Hanımefendi ile olacağına inancım tamdır. Bu inanç, güven ve niyet ile buradayım. İYİ Parti’nin kuruluş amacı, felsefesi ve cesaretiyle; Ülkemizi üzerine karabasan gibi çökmüş, devlet adabımızın, adaletimizin,demokrasimizin ve bizi biz yapan maddi-manevi-kültürel değerlerimizin hâke yeksan olmasının, vicdanımda yarattığı ıstırap ve yeniden değerlerimize sahip olma ülküsü nedeniyle necip milletimize hizmet etme kervanına, milletvekili adayı olarak katılmayı kendime millî bir vicdan borcu olarak telakki ettim "dedi. 

Feride SEZGİN