Erkek Arkadaşını Bıçakla Öldürdü

TAKİP ET

Zehra Taşkan isimli kadın, sevgilisi olduğu öğrenilen Fırat Kalburcuoğlu'nu tartışma sırasında bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrasında Zehra Taşkan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Fatih’te Seyid Ömer Mahallesi Miralay Hasan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra Taşkan, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı Fırat Kalburcuoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma sokakta devam etti ve iddiaya göre, Kalburcuoğlu tartışma sırasında Taşkan'a küfür etti.

Bu durum üzerine Taşkan, elindeki bıçakla erkek arkadaşı Kalburcuoğlu'nu yaraladı. Sokaktan gelen bağrışmaları duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Kalburcuoğlu hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, Zehra Taşkan'ı gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olaya tanık olan Hasan Demir, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Oğlum dışarıda siparişteydi, ben de içerideydim. Bir ses duydum, parktan gelen bir ses olduğunu düşündüm. Aradan 15-20 dakika geçtikten sonra iki kadın dükkana girdi. İçeri giren kadın 'amca, bir kadın birisini bıçaklamış, yerde yatıyor. Kadın elindeki bıçakla sağa sola saldırıyor' dedi. Ambulans, olay yeri inceleme ve polis ekipleri geldi.”

Yaralı Kalburcuoğlu'na müdahale eden bir kadın ise, yaşananları şöyle anlattı: “Kan akmaya başladı, ciddi bir yaralanma olduğunu düşündüm. Kadın çığlık atıyordu, 'sarhoştu' dedi. Başka bir kadın 'bıçaklanan bu adam' dedi. Kadının elinde bıçak vardı, beni tehdit etti. Polise kadının cebinde bıçak olduğunu söyledim. Kadın beni tehdit etti. Ben insanlık görevimi yaptım, olayın zanlısını gösterdim.”

cinayet Katil Samsun Haber Zehra Taşkan