Ertuğrul Sağlam: Samsunspor İçin Davadan Vazgeçeriz

TAKİP ET

Samsunspor'da 'Ertuğrul Sağlam' alevlendi. Sağlam, "Samsunspor'un yeri kişilerden bağımsız olarak bende her zaman farklıdır, hep farklı kalacaktır" dedi. Başkan Yüksel Yıldırım sessizliğini koruyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam arasındaki buzların erimesi için her iki isme yakın isimler araya girdi. Bu kadronun 'Ertuğrul Sağlam'a emanet edilmesi için kolları sıvayan isimler, yeniden birlikteliğin sağlanması için her iki tarafın da nabzını ölçtü.

SICAK TEMAS KURULDU
Yüksel Yıldırım ve Ertuğrul Sağlam bir araya gelmedi ancak her iki tarafa yakın isimler olumlu bir görüşme gerçekleştirdi. Yüksel Yıldırım'ın yakın çevresine "Dava açmış, gelir mi?" dediği, Ertuğrul Sağlam'ın ise "Davadan vazgeçeriz. Önemli olan şartların uyması" dediği öğrenildi. Yıldırım ve Sağlam'ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

İSTİFA ETTİ, ETMEDİ POLEMİĞİ
Spor Toto 1. Lig 2020-2021 sezonunda 70 puan toplayıp ligi 3'ncü bitirip, Play-Off'ta Altınordu'ya elenerek Süper Lig biletini kaçırdığımız sezonda Samsunspor'un başında olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "istifa etti, etmedi" polemiklerinin gölgesinde Kırmızı-Beyazlı kulüple yolları ayrılmıştı. Sözleşmesi fesih edilen Ertuğrul Sağlam, kulüpten alacağı olan yaklaşık 22 milyon TL için de dava açmıştı.

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN MESAJ
Sosyal medyada adının tekrar gündeme gelmesi üzerine "Samsunspor" ile alakalı paylaşım yapan tecrübeli teknik adam, Samsunspor ile ilgili kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirtti. Ertuğrul Sağlam, "Tam anlaşılamayan bir konu var. Son maçın ardından, tribündeki bir kişiye gösterdiğim tepkinin nedeni şahsıma ve aileme küfür etmesiydi. O kişi daha sonra aradı ve helallik istedi. Mesele orada kapandı. Samsunspor’un yeri kişilerden bağımsız olarak bende her zaman farklıdır, hep farklı kalacaktır” dedi.

N. Alper CABBAR