Eski Milli Basketbolcu Barış Küce 78 Yaşında Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Türk basketbolunun önemli isimlerinden biri olan eski milli basketbolcu Barış Küce, 78 yaşında aramızdan ayrıldı. Barış Küce, kariyerinde Fenerbahçe ve Altınordu gibi takımların yanı sıra milli takım formasını da giymişti.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Milli takımımızın eski basketbolcularından Barış Küce'nin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. TBF olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve basketbol camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadeleriyle duyurdu.

Barış Küce'nin basketbol kariyeri boyunca TED Ankara Kolejliler, Fenerbahçe ve Altınordu gibi takımlarda başarılı performanslar sergilediği biliniyor.

Fenerbahçe Kulübü de Barış Küce için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Erkek basketbol şubemize ve Türk basketboluna uzun yıllar hizmet etmiş, basketbol camiamızın kıymetli isimlerinden Barış Küce’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Barış Küce’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basketbol camiamıza başsağlığı diliyoruz" mesajını paylaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Fenerbahçe Kulübü de Barış Küce Eski Milli Basketbolcu Barış Küce Barış Küce 78 Yaşında Hayatını Kaybetti spor basketbol samsun haber gündem haber