Espa Grup İnşaat Fuarı'na Damga Vurdu!

TAKİP ET

İnşaat malzemeleri sektöründe müşterilerine sağladığı memnuniyet garantisi ile Samsun'un önde gelen firmaları arasında yer alan Espa Şirketler Grubu, TÜYAP İnşaat Fuarı'na damga vurdu. Espa standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 

Samsun’un ve Karadeniz bölgesinin sektöründe üretim potansiyeli en yüksek merkezlerinden biri olan Espa İnşaat Kimya San. Ve Tic. Limited Şirketi, sürekli gelişen, büyüyen hizmet ağıyla ve yenilikçi çalışma modeliyle inşaat sektöründe öncü marka olmaya devam ediyor. 

Kurulduğu ilk yıllarda izolasyon malzemeleri satışı yapan şirket, kısa zamanda büyüyerek yapı kimyasalları, ısı malzemeleri, pvc aksesuarları gibi malzemelerle ürün çeşitliliğini büyük ölçüde artırarak sektörün çeşitli dallarında üretim ve tedarik gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra kendi geliştirdiği Espasil, Esplast, Espasin, Whitehouse, Balconyglass markalarıyla müşterilerine hizmet sunuyor. 

İNŞAAT FUARI'NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

İnşaat malzemeleri sektöründe Samsun’un öncü ve yerel markası Espa Şirketler Grubu, bir kere daha Samsun TÜYAP İnşaat Fuarı'ndaki standıyla fuara damgasını vurdu.
Fuarda, şirketin Genel Müdürü Mahmut Özkan, Müdür Yardımcısı Özgür Özkaragöz, Müdür Yardımcısı Özkan Uçak, Cam Üretim Sorumlusu Neslihan Akgün, Cam Balkon ve Kepenk Bölüm Sorumlusu Gözdenur Sözen, Pazarlama Sorumlusu Serhat Dik ve Boyahane Bölüm Sorumlusu Onur Şeker hazır bulundu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 

Espa Şirketler Grubu'nun faaliyetleriyle ilgili bilgi veren şirket Müdür Yardımcısı Özgür Özkaragöz,  “Espa Grup’ta 22 senedir Yönetici Yardımcısı pozisyonunda görev yapmaktayım. Şirketimiz 1998 yılında kurulmuş olup zaman içinde potansiyelini büyüterek, inşaat sektörüyle alakalı bir çok alana hizmet verecek duruma gelmiştir. Bu hizmetlerin en başta gelenlerinden birisi şişe cam bayiliğimizdir. Espa İnşaat olarak aynı zamanda Türkiye’nin Deceuninck, Egepen gibi pvc sektöründeki dev şirketlerin bölge distribütörüyüz "dedi. 

BÜYÜK PROJELERDE YER ALIYORUZ

Özkaragöz, "Karadeniz bölgesindeki büyük projelerin pek çoğunda uygulama yapıyoruz. Birçok inşaat projeleriyle ilgili fabrikalara cam, alüminyum, sac, metal, profil, boya, dış cephe kaplama kompozit levha, cam balkon gibi çeşitli ürünle tedarik ederek sektöre hizmet vermekteyiz. Daha öncesinde de fuar tecrübelerimiz olmuştu. Samsun TÜYAP İnşaat Fuarı'na katılım olarak öncülük eden ilk firmalardan biriyiz. Aynı zamanda yurt dışı fuarlarına da katılmıştık. Fuar etkinliklerinde uzman olduğumuzu söyleyebilirim. Fuar standımızı iki günde hazırladık "ifadelerini kullandı. 

SAYILI ÜRETİM TESİSLERİNDEN BİRİNE SAHİBİZ

Espa Şirketler Grubu Müdür Yardımcısı Özgür Özkaragöz, şöyle devam etti; "Karadeniz bölgesindeki bütün illere, ilçelere ve taşralara hizmet ulaştırabiliyoruz. Sektörle ilgili imalat yapan birçok irili ufaklı işletmelere, atölyelere ve fabrikalara ürün tedarik edebiliyoruz. 165 kişilik mesleğinde uzman personelimizle ve 35’e yakın aracımızla haftalık olarak ulaşabildiğimiz her noktaya hizmet ulaştırıyoruz. Samsun’da iki büyük tesise sahibiz. 19 Mayıs Sanayi’nde bulunan ve 4 yıldır faaliyette olan tesisimiz, Karadeniz Bölgesinde ve ülkemizde yer alan sayılı üretim tesislerinden bir tanesidir. Elektrostatik toz boya hattının yer aldığı tesisimizde transmisyon kaplama yapıyoruz "diye konuştu. 

20 BİN AİLEYE ULAŞILDI 

Enflasyondan dolayı maliyetlerin yükselmesi nedeniyle bu sene şirket olarak piyasalardan olumsuz yönde etkilendiklerini ifade eden Özkaragöz, alım gücünün düşmesiyle talep oranında azalma olduğunu belirtti. Bu olumsuz durumun ürün fiyatlarını ve genel giderleri artırdığını, imalat adetlerini de büyük ölçüde düşürdüğüne vurgu yaptı. İmal edilen ürünlerin 20 bin aileye ulaştığını ifade eden Özkaragöz, yaşanan zamlarla ve girdi maliyetlerinin giderek yükselmesiyle mücadele etmenin güçlüğüne dikkat çekti.

İnşaat malzemeleri sektöründe Samsun’un öncü ve yerel markası Espa Şirketler Grubu, bir kere daha Samsun TÜYAP İnşaat Fuarı'ndaki standıyla fuara damgasını vurdu.

Espa Şirketler Grubunun üretim merkezi Kerimbey Mahallesi Atatürk Bulvarı No:269 Tekkeköy adresinde yer alıyor. Firmaya 444 75 89 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Haber: Nazım AKPINAR