Eti Krom Kurtarma Ekipleri Canla Başla Mücadele Veriyor 

TAKİP ET

Yıldırım Grup'un bünyesinde bulunan Eti Krom'un arama kurtarma ekipleri, deprem bölgesinde canla başla çalışıyor. Ekipler çalışma tamamlanan ilden başka bir ile geçerken, çocuklara moral aşılamayıda ihmal etmiyor. 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran deprem felaketleri Türkiye'yi yasa boğarken, bir yandan da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Yıldırım Grup'un bünyesinde bulunan Eti Krom'un arama kurtarma ekipleri, deprem bölgesinde canla başla çalışıyor. Ekipler çalışma tamamlanan ilden başka bir ile geçerken, çocuklara moral aşılamayıda ihmal etmiyor. 

Ekipler çalışma tamamlanan ilden başka bir ile geçerken, çocuklara moral aşılamayıda ihmal etmiyor. 

ÇOCUKLARA 
MORAL AŞILADILAR
 

AFAD ile koordineli bir şekilde çalışan Eti Krom Arama ve Kurtarma ekibi,  Adıyaman'da 7 gün süren çalışmalarını tamamlayarak Elazığ’a dönüş yaptı. Ekip, arama kurtarma çalışmalarında yer alırken, çalışmaların son günlerinde çocuklarla da zaman geçirdi.
Onlarla birlikte çizgi film izleyip futbol oynayan ekip üyeleri, çikolata ve bisküvi dağıtarak çocuklara moral verdi.

SEFERBER OLDULAR 

Malatya'da görev yapan 16 kişilik bir diğer ekip ise çalışmalarını sürdürmek üzere Hatay’a geçiş yaptı. Ekip, burada da çocuklarla zaman geçirerek onlara hediyeler verirken, ailelerine battaniye ve kuru gıda dağıttı. Firmanın sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Depremzedelerin yaralarını sarmak için yoğun ve özverili şekilde çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz "denildi. 

N.Alper CABBAR 

Yıldırım Grup'un bünyesinde bulunan Eti Krom'un arama kurtarma ekipleri, deprem bölgesinde canla başla çalışıyor.