Ev Dekorasyonu İçin 10 Parlak Fikir

TAKİP ET

Evinize yeni bir hava katmak ve pratik dekorasyon önerileriyle tanışmak ister misiniz? İşte hem hesaplı hem de etkili 10 dekorasyon fikri!

 

Çekmece Düzenleyiciler: Banyo, mutfak ve yatak odası çekmecelerinizdeki düzensizliği ortadan kaldırmak için çekmece düzenleyicileri kullanabilirsiniz. Havlu, çatal-bıçak, çorap gibi eşyalarınızı düzenli tutmanızı sağlar.

Led Işıklar: Ekonomik bir şekilde mutfak aydınlatmasını sağlayan led ışıklar, sıcak bir atmosfer yaratmak için kullanılabilir.

Sandalye ve Tabureler: Banyonuza ahşap bir tabure veya sandalye ekleyerek hem kullanışlı hem de estetik bir dekor öğesi elde edebilirsiniz.

Kitap ve Dergiler: Küvetinizde rahatlamak için banyonuzda kitapları bulundurabilirsiniz.

Taze Çiçekler: Sokak çiçekçisinden veya kendi yetiştirdiğiniz çiçeklerle bulunduğunuz ortama taze ve güzel bir hava katabilirsiniz.

Çekmece Kulpları: Eşyalarınızdan sıkıldınız mı? Uygun fiyatlı çekmece kulpları ile dolaplarınızı yenileyebilir ve isterseniz farklı renklere boyayabilirsiniz.

Oda Kokuları: Kokulu mumlar veya oda kokularıyla bulunduğunuz yerin enerjisini değiştirip pozitif bir ortam yaratabilirsiniz.

Tablolar: Duvar rengini değiştirmeden odanıza yeni bir hava katmak için beğendiğiniz tabloları asabilirsiniz.

Aydınlatma: Oturma odasında daha aydınlık bir ortam istiyorsanız ampulleri değiştirebilir veya dekoratif lambalar ekleyebilirsiniz.

Raflar: Banyonuzda duş malzemelerinizi düzenli tutmak için demir, ahşap veya plastik raflar kullanabilirsiniz. Duş kabininize monte edilebilen raflar, yerden tasarruf sağlar.

yaşam konfor aksesuar evdekorasyonu