Evcispor BAL'a İddialı Hazırlanıyor

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Evcispor, Trabzon kampında sezona iddialı hazırlanıyor. 

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Evcispor, sezon hazırlıkları kapsamında baüşladığı Trabzon kampı devam ediyor. Teknik heyet ve futbolcular sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Trabzon kampını ziyaret eden Evcispor Kulüp Başkanı Selahattin Gemrik ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek moral aşıladılar.

MAHALLİ TAKIMIN BAŞARISI
BAL'da mücadele edecek olmanın kendileri için gurur olduğunu ve başarılı olmak adına ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Evcispor Başkanı Selahattin Gemrik, "Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de Samsun'u ve Terme'yi temsil edeceğiz. Büyükşehir Yasası'ndan önce belde olan ve yasa ile birlikte mahalleye dönüşen ve mahalli kulüp olan Evcispor'un Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olması bizleri gururlandırıyor" dedi. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Trabzon kampında teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldiklerine dikkat çeken Başkan Gemrik, "Trabzon Kampını ziyaret ederek teknik heyetimiz ve oyuncularımızla bir araya geldik. Çalışmaları ve oyuncularımızı yakından takip ettik. Sezona iddialı hazırlanıyoruz. 2. Amatörden sonra Süper Amatör'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen takımımız inşallah bu ligde de başarılı olacak" diye konuştu. Zekai Anıl